ONZE VISIE

Een administratiekantoor dat goed op de hoogte is van uw bedrijfs- en persoonlijke situatie is in staat snel te kunnen anticiperen en reageren op veranderingen om zodoende het voor u beste resultaat te behalen. Daarom streeft Brandsma Administraties naar persoonlijke betrokkenheid die tevens de basis vormt voor een perfecte samenwerking.

Betaalbare professionaliteit met een persoonlijke benadering

Het kantoor is professioneel maar kleinschalig van opzet, een bewuste keuze. Deze kleinschaligheid biedt voor u onmiskenbaar voordelen :

  • U bent als klant direct herkenbaar en vervalt niet tot nummer of statistiek
  • Uw onderneming krijgt alle aandacht die het verdient, iedere klant is voor ons belangrijk
  • U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt die alle "Ins en Outs" van uw onderneming kent
  • U heeft de zekerheid dat niet direct "de teller" gaat lopen als u een vraag wilt stellen
  • U kunt altijd een beroep op ons doen, ook na kantoortijden
  • Door de kleinschaligheid zijn de overheadkosten relatief laag, hetgeen tot uitdrukking komt in het tarief

Kwaliteit

Een goede administratie is een belangrijke pijler van uw onderneming en niet alleen slechts een fiscale verplichting. Brandsma Administraties streeft ernaar haar klanten een hoogwaardig product te leveren, mee te denken met de ondernemer en gevraagd en/of ongevraagd advies uit te brengen, zodoende komt u nooit voor (fiscale) verrassingen te staan.

Samen werken naar balans

Steeds meer ondernemers vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé-leven. Ondernemers maken lange dagen en stoppen heel wat uren in het bedrijf en dat gaat nogal eens ten koste van het privé-leven. Natuurlijk kunt u een aantal administratieve werkzaamheden zelf doen, maar is de expertise op dat punt binnen uw onderneming wel aanwezig of doet u het enkel en alleen om kosten te besparen? Hoe dan ook, de tijd die u kwijt bent aan het voeren van een administratie gaat altijd ten koste van andere activiteiten. Brandsma Administraties wil u dan ook graag ondersteunen door u werk uit handen te nemen waardoor er meer tijd overblijft voor uw eigen kerntaken en uw privé-leven, ofwel samen werken naar balans, want tenslotte is uw succes ook ons succes.